Hlavní obsah
Článek

Ačkoliv Demi Moore (61) dobře ví, že její vztah s Ashtonem Kutcherem (46) už dávno skončil, všechny zprávy o jeho nynějším milostném životě ji krutě zraňují. A tak ji velmi vzalo, když teď viděla snímky, na nichž se její bývalý líbá se svou dávnou kamarádkou Milou Kunis (28).

Slavná herečka se ještě nevzpamatovala ze zpráv, s kým každým ji Ashton podváděl, přesto jej ještě nepřestala milovat.

„Demi je zničená z toho, že se Ashton z jejich rozchodu tak rychle vzpamatoval a že chodí s Milou. Je z toho zdrcená,“ prozradil jeden z jejích kamarádů serveru RadarOnline.

Přestože ji Ashton celou dobu podváděl, bylo to s náhodnými dívkami, nebyl to opravdový vztah jako teď s Milou. A právě to Demi zabíjí,“ vysvětlil.

„Vidět fotky, na nichž se líbá s jinou ženou, to už je na ni příliš,“ uvedl. „Už je jí jasné, že to mezi nimi skončilo, stále v ní ale žila malá naděje, že se k sobě vrátí. Teď, když už Ashton chodí s někým jiným, si uvědomuje, že k tomu nedojde,“ dodal.

„Přes všechny chyby v jejich manželství ho milovala a vidět ho s někým novým, kdo je mnohem mladší než ona, jí vráží nůž do srdce,“ uzavřel.

Mezitím se objevila zpráva, že Mila už u Ashtona v podstatě bydlí. „Vlastně už spolu žijí. Tak jako každý nový pár jsou stále spolu,“ prozradil další zdroj.

„Společně tráví většinu nocí. Mila se prakticky přestěhovala do Ashtonova hollywoodského domu,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám