Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavné dámy, které se v průběhu posledních let odvážily k opalování nebo koupání nahoře bez, jste již na Super.cz mohli vidět v průběhu týdne, tentokrát vám ale přinášíme čtveřici těch nejobdařenějších v oblasti hrudníku. Které to jsou?

Na pomyslném třetím místě by nejspíš skončila americká modelka Amber Rose, která v minulosti randila s rapperem a současným partnerem Kim Kardashian Kanye Westem. V současnosti je zasnoubená s dalším rapperem Wiz Khalifou.

Jako druhá by se umístila známá anglická modelka a herečka Kelly Brook, která je díky svým pověstným přírodním tvarům současným sexsymbolem.

V případě, že by se hodnotila pouze velikost poprsí a ne už tolik celkový dojem, na vrcholu žebříčku by nejspíš stanula hvězda britské verze reality show Farmář hledá ženu a dalších televizních pořadů. Velice vyvinutá Josie je původem z Ruska a ráda dává své ženské tvary na odiv.

Odvážná byla však rovněž bývalá Playmate a matka herečky Liv Tyler Bebe Buell, která minulý rok v osmapadesáti také podlehla pokušení vykoupat se bez podprsenky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám