Hlavní obsah
Článek

Osmiměsíční syn zpěvačky a herečky Lucie Vondráčkové (44) a kapitána hokejové reprezentace Tomáše Plekance (41) dělá obrovské pokroky. Jak nám útočník klubu NHL Montreal Canadiens prozradil, Matyášek už by nejradši chtěl chodit. „Už se staví na nohy,“ chlubí se šťastný táta.

„Matyáš je úplně stejné dítě jako každé v osmi měsících. Pořád se vyvíjí. Začíná se už stavět na nohy. Je super vidět, jak dennodenně dělá pokroky. Když udělá novou věc, je to neskutečný zážitek,“ řekl Super.cz Plekanec. Ze všech fotek, které zatím spatřily světlo světa, je vidět, že syn hokejisty a zpěvačky má radost ze života.

„Musím to zaklepat, ale zatím to vypadá tak, že Matyáš bude veselý kluk. Rád se směje a v noci vůbec nepláče,“ raduje se Tomáš, který synovi často pouští pohádky o medvídcích nebo o krtečkovi. „Role táty si užívám. Šli jsme přece s Luckou do toho, že chceme mít rodinu,“ konstatuje.

Plekanec byl kmotrem vína Zdeňka Trošky, v jehož nejnovějším filmu Babovřesky hraje právě Tomášova manželka. Ta však odmítla přijít, protože v restauraci Mount Steak, kde se křtil lahodný nápoj z hroznů, nabízejí k pochutnání antilopy, pakoně a další potvory. Vondráčková proto místo sebe poslala manžela.

A jak to má ostře sledovaný manželský pár s alkoholem? „Lucka alkohol nepije, ale já mám víno rád a večer si skleničku dávám. V zimě červeného, v létě bílého,“ tvrdí Tomáš, který se dušuje, že už si ani nepamatuje, kdy se naposledy opil. „Nepřeháním to. I po mistrovství světa v hokeji jsme si s klukama dali pivo a šel jsem za rodinou. Tahy do čtyř hodin do rána, to už není nic pro mě,“ dodal nezvykle vstřícný Tomáš Plekanec.

Reklama

Další články

Načítám