Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou si vědomy, že za každým rohem může číhat fotograf, ale ani to jim nebrání svléknout si na pláži bikiny. U většiny modelek i hereček je totiž stud slovo neznámé, a tak nejspíš nikoho nepřekvapí, že největší zastoupení odhalených krásek spadá právě do těchto dvou kategorií. Super.cz vám s opětovným příchodem slunného počasí přináší ve fotogalerii pohled na téměř nahá těla celebrit, poznáte je?

Za modelky se v průběhu posledních let u moře vysvlékly například Heidi Klum, Kate Moss, Pavlína Pořízková nebo také méně známé Magda Gomes či Leilani Dowding.

Zástupkyněmi hereček z kategorie nahoře bez jsou exotická Bai Ling, postarší Kathy Griffin nebo svůdná herečka a zpěvačka Sophie Monk.

Odhalily se však také hvězdičky zahraničních reality show Lauren Stoner nebo zpěvačka Lily Allen. Úplně do naha se pak dokonce svlékla manželka francouzského zpěváka Johnnyho Hallydaye Laeticia i s jejími kamarádkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám