Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem června to byl rok, co se zpěvačka Jana Fabiánová přestěhovala do Los Angeles. „Měla jsem dost smůly a taky veliké štěstí. Probrečela jsem mnoho nocí. Taky se děly téměř zázraky,“ řekla exkluzivně Super.cz.

Po příletu chodila na spousty hereckých kurzů, natočila jeden film ve Vegas a ztvárnila spoustu menších rolí pro televizi. Stala se sólistkou alternativního pohybového divadla MiMoDa Jazzo Gruppa, měla několik samostatných koncertů a řadu menších vystoupení.

Zimu strávila částečně v Česku, oprášila roli Bludičky v Semaforu a měla jazzový koncert v rámci Vánočního programu FOK. To vše bylo loni. Ale co letos? „Mé tempo je občas dost šílené. Poslední měsíce je pro mě největším luxusem spánek,“ míní Jana.

„V únoru jsem natočila pilotní díl akční reality show pro USA a Kanadu, ale producent zatím stále jedná s TV, takže zatím nic nového,“ vypočítává. „Od ledna jsem také ve spojení se známou americkou produkcí, která připravuje seriál z období renesance. Měli na mě požadavek, abych si obarvila vlasy na přirozenější odstín hnědé a nechala vlasy růst, což dělám,“ pokračuje herečka a zpěvačka.

„V březnu jsem byla přijata do jedné ze čtyř největších soutěží krásy v USA Miss and Mrs Asia USA, jedná se o 24tý ročník této soutěže, finále se koná v listopadu v úžasném divadle s hledištěm pro 1500 osob a bude se přenášet do Asie a snad i Evropy,“ překvapila Fabiánová, která v Čechách nikdy s modelingem příliš nekoketovala.

Soustředila se ale především na divadlo. Díky konkurzu dostala jednu z hlavních rolí ve hře Tomahawk, která se uváděla v rámci mezinárodního divadelního Festivalu Fringe Hollywood letos v červnu. „Na toto představení jsem pozvala jednoho velmi známého herce a kouzelníka, který je známý ze seriálů Dexter, Zoufalé manželky, To je vražda napsala, Komisař Colombo a dalších, pana Albie Selznicka, který mi společně s režisérem, poté co mě viděli ve hře Tomahawk, nabídli velkou roli Bessie Houdini v jejich novém projektu Smoke and Mirrors,“ pochlubila se.

„Nyní tady natáčím nezávislý film Romeo and Juliet - Dance in Public Places. Do role Julie mě obsadil švédský skladatel klasické hudby Stig Jonas Petterson. Že budu tančit Julii, by mě opravdu nikdy nenapadlo. Jedná se o moderní tanec a improvizaci,“ byla překvapená sama Fabiánová.

Takže v práci si nemůže vůbec na nic stěžovat. Se soukromým životem je to však podstatně horší. „Od února bydlím sama. Rozešla jsem se s přítelem, o kterém jsem si myslela, že je ten pravý. Měl záchvaty žárlivosti a s tím já neumím bojovat. Permanentně mě podezříval. Nakonec už to nešlo dál, takže si pronajímám malinkatý domeček, velký jako garsonka, v zahradě,“ svěřila se smutně.

Zůstala tak sama jen s pejskem, kterého si dovezla z domova, kam se podívá až na podzim, a to nejen za maminkou Naďou Urbánkovou, po které se jí moc stýská. "Moji róbu do soutěže Miss bude totiž pravděpodobně navrhovat známá česká návrhářka paní Jaroslava Sedláčková a u zkoušek bych neměla chybět,“ uzavřela Fabiánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám