Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdo z nás nechce vypadat stále mladě? Sami sobě bychom lhali, kdybychom si řekli, že ne. Jsou ale všechny produkty a ošetření, které nám slibují mladou pleť a hezké tělo tím pravým? Ano i ne. Představíme vám nejnovější trendy ve zkrášlování, které zvednou nejenom sebevědomí, ale také nezruinují peněženku.

Klinika GHC Praha následuje trendy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí vás vypadávání vlasů, ale transplantace není pro vás řešením? Kombinace auto-mikro jehličkové terapie a plasma terapie efektivně zvyšuje růst vlasů při vypadávání a startuje regeneraci unavené pokožky. Plazma terapie (PRP- platelet rich plasma) je speciální způsob odstředění malého množství krve, kterým získáváme plazmu bohatou na krevní destičky. V místě aplikace aktivuje vlastní kmenové buňky a ty zcela přirozeně regenerují narušenou tkáň.

Nebojte se vrásek!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vrásky nám radost před zrcadlem nedělají. Na trhu je mnoho sér, které nás můžou omladit. Pozor bychom si měli dát na to, kde zkrašlovací proceduru podstoupíme. Proto je důležité, aby sérum bylo aplikované technicky správně a v přiměřeném množství. Jedině tak se budete moci těšit ze správného a dlouhotrvajícího efektu. Klinika GHC Praha nyní exklusivně nabízí výplň ProFiller na bázi kyseliny hyaluronové. Zákrok z rukou zkušených lékařek je pohodlný a účinek výplně ProFiller trvá déle než ¾ roku.

Potíte se? Už ne, děkuji za optání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

BOTOX (Botulotoxin) vyhlazuje vrásky, to je všeobecně známé. Ale tuto účinnou látku lze využít i pro omezení pocení. Pokud vás tento nepříjemný jev, zejména v létě otravuje, na Klinice GHC Praha Vám dokážeme pomoci. Nemusíte se bát, látka se aplikuje v malém množství velmi tenkou jehlou pomocí několika vpichů. Ošetření podpaží Botoxem zabere maximálně 15 minut a je téměř bezbolestné.

Pryč s celulitidou a striemi!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V létě vystavujeme svou pokožku na odiv více než jindy. Co bychom ale dali za to, kdyby celulitidu nebo strie nebylo vůbec vidět! Karboxyterapie je to, co vám vykouzlí úsměv na tváři, když budete na koupališti nebo u vody. Karboxyterapie je aplikace oxidu uhličitého do tkáně. Má vynikající estetické i léčebné účinky. Navštivte Kliniku GHC Praha a odborníci vám s tímto problémem pomůžou.

Akné

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Trápí nejenom mladé lidi, ale setkáme se s ním mnohdy i v pozdějším věku. Nenechte akné zkazit vaši letní náladu a objednejte se zdarma na vstupní prohlídku na Kliniku GHC Praha u zkušených dermatologů. U nás můžete očekávat profesionální přístup a výsledky, které budete vidět.

Další články

Načítám