Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásné modelky Kateřina Průšová (40), Taťána Makarenko (22), Nikola Plzáková (25) a Veronika Fasterová (24) si umí zajistit pozornost. Zvlášť, když se svléknou do krajkového spodního prádla a svá vypracovaná těla předvedou na módním mole. Pánové ale mají smůlu, všechny čtyři jsou totiž zadané.

Nikola Plzáková je dokonce zasnoubená se svým staronovým přítelem Petrem Zvěřinou. Brát se budou v září, podle našich informací zvažují termín 15.9. A nejen to, páreček prý už dokonce uvažuje o dítěti. „Je to tak, o svatbě i miminku mluvíme, jsme spolu už pár let, tak snad máme na čem stavět,“ potvrdila Plzáková.

Zatímco na poslední akci, kde se holky ukázaly, jim doprovod dělali jejich chlapi, tentokrát dorazily do klubu Misch Masch bez svých milých. Průšová nechala žárlivého grafika Martínka doma, hokejista Bahenský od Makarenko je na soustředění, Zvěřina od Plzákové tou dobou vydělával do rodinného rozpočtu na jiné akci a Matička od Fasterové nemá rád média.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám