Hlavní obsah
Článek

Herečka Cybill Shepherd (62) věří, že jí třetí manželství v životě vyjde. Proto kývla na nabídku sňatku a ve dvaašedesáti letech se hvězda seriálu Měsíční svit chystá na svatbu. Bude si brát srbského přítele Andreje Nikolajeviće.

„Jsem zasnoubená. On je klenotníkem. Teď pracuje jako psycholog. Je to Srb. Bylo to velmi romantické a klečel na koleni. Nikdy bych si nepomyslela, že se znova vdám,“ svěřila Cybill listu New York Daily News. Sphepherd byla v minulosti provdána za Davida Forda a Bruce Oppenheima.

Cybill chodila také s Elvisem Presleym, o němž v roce 2008 prohlásila: „Cítím pořád jeho přítomnost, i po více než třiceti letech od jeho smrti. Není to ale nic tak silného, že bych musela volat krotitele duchů. Sice se mi nezjevuje, ale mám pocit, že je mi neustále nablízku. Byl to miláček, ale zároveň se utápěl v drogách. Spíš mě ale pronásleduje představa, moje velké přání, aby žil déle. Jsem z Memphisu, a tak na mě jeho život a smrt doléhá daleko víc. Možná jsem měla být lepší přítelkyní a pomoci mu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám