Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá moderátorka Kateřina Kristelová (44) strávila dovolenou v luxusu. I když si běžný turista představuje dovolenou v Tatrách jako sérii výšlapů a spaní v kempu, Katka si to užila po svém. Miluje totiž luxusní jídlo, wellness a výhled na hory. A také plavání. Tak tedy její svatební cesta, kterou podnikla do Tater před dvěma roky s nyní už exmanželem Martinem Tůmou, rozhodně nevypadala.

Na týdenní dovolenou do Tater tentokrát vyjela s kamarádkou. Malou dcerku Claudii nechala doma s maminkou a tatínkem a jela si oddychnout od stresů z rozvodového řízení. „Byl tu neuvěřitelný klid, žádné davy turistů, čerstvý vzduch, no prostě parádní klimoterapie, škoda, že není takový čerstvý vzduch v Praze,“ pochvalovala si okolí hotelu Kempinski na Štrbském plese.

„Když ležíte po masáži z bylin na lehátku ve spa a koukáte na Štrbské pleso a vrcholky Tater, je to snad ten nejlepší relax, co si člověk umí představit. Jen mně bylo smutno po Klaudince, s kamarádkou jsme si ale daly dobré víno a jídlo, takže občasný splín byl ten tam,“ dodává.

Pár dní také strávily v Tatranské Lomnici, kde už byla v minulosti právě s manželem.

„S manželem jsme byli zde v Grandhotelu na svatební cestě, tak jsem tu lehce zavzpomínala, ale velká nostalgie mě moc nepopadala. Soustředila jsem se na odpočinek ve spa, líbí se mi, jak se zde architekti vyrovnali s kombinací hotelu se 100letou tradicí s moderností. Vzpomněla jsem si na tento hotel, a proto jsem řekla, že sem pojedu zase a vzala jsem kamarádku, když není v mém okolí žádný muž,“ dodala. A luxus si dopřála i tam. „V tomto apartmánu spal před pár týdny sám Jean Claude Van Damme a teď já,“ vtipkovala moderátorka.

Každou volnou chvíli trávila Kateřina v hotelových bazénech, které mají v Tatrách luxusní. A ona se ráda pochlubila luxusním tělíčkem. Všechny ovšem překvapilo, že si vzala jinou horní a jinou spodní část plavek. "Tak se to teď opravdu nosí," tvrdila moderátorka, která tak v Česku a na Slovensku zřejmě předběhla trendy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám