Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Neuvěřitelných jedenáct let uběhlo od posledního společného vystoupení skupiny No Doubt, která se proslavila nezapomenutelným hitem z roku 1995 Don’t Speak. Čtveřice muzikantů se nyní sešla, aby společně zahrála během slavnostního večera k předávání Teen Choise Awards 2012. Skupina se představila s jejich fungl novým singlem Settle Down a Gwen Stefani (42) na pódiu řádila jako zamlada.

Frontmanka kapely Gwen Stefani se tak opět setkala na pódiu se starou partou ve složení Tom Dumont, Adrian Young a Tony Ashwin, s nimiž rozjížděla svou pěveckou kariéru. Stefani se však v roce 2004 vydala na sólovou dráhu a se svými alby 'Love. Angel. Music. Baby'. a 'The Sweet Escape' byla velmi úspěšná. Před šesti lety se však usadila a věnovala se převážně roli maminky. Narodil se jí syn Kingston a o dva roky později ještě Zuma. Oba chlapce má zpěvačka s muzikantem Gavinem Rossdalem (46).

Znamená snad natočení nového singlu a společné vystoupení návrat jedné z nejpopulárnějších hudebních skupin 90. let?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám