Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Život pěnice Ivety Bartošové (†48) připomíná jízdu na horské dráze. Stejné to je i s její postavou. Jednou za čas přibere tak, že ji všichni podezřívají z těhotenství. Za několik týdnů je zase kočka. Stejně jako tentokrát. Předvedla se v dosud nevídaných provokativních pózách. Vypadá to, že od sebe bude muset odhánět zástupy mužů.

Iveta chtěla dokázat fanouškům, že ani krátce po svých pětačtyřicátinách neztratila nic ze svého kouzla. Ochotně zapózovala pro televizní společenský magazín Top Star. Zatímco prvních pár měsíců roku jako baculka nevytáhla paty z domu, v posledních týdnech se už zase hojně objevuje na veřejnosti a směje se na všechny strany. Aby také ne, když je jako ze žurnálu.

Její nový manažer Richard Dušák má na ni evidentně dobrý vliv. Jedinými dvěma přešlapy z poslední doby tak mohou být vystoupení v pořadu Těžkýho Pokondra na Frekvenci 1, do kterého podle mnohých posluchačů přišla víc veselá, než je zdrávo, a účast v soutěži SuperStar, kde Iveta odpovídala zmateně na otázky Leoše Mareše.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám