Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) právě prochází třetím trimestrem svého druhého těhotenství. Modelka působí tak svěže a odpočatě, jako by snad ani nebyla těhotná.

Souhlasí tedy Simona s názorem své o něco slavnější kolegyně Heidi Klum (50), že se nejlépe cítí těhotná? „Určitě nepatřím mezi skupinu těch žen, které by chtěly být těhotné neustále. Je krásné cítit, jak ve mně roste život, ale určitě to není stav, který bych si kdovíjak užívala," řekla Krainová na tiskové konferenci Prague Fashion Weekend 2012 a jedním dechem dodává: „Je to krásné mít tento dar od pána Boha. Každý den si to uvědomuju a jsem ráda, že můžu být těhotná, ale není to vyloženě tak, že bych se probouzela každé ráno s pocitem, jak se cítím bezvadně a jak si to užívám."

Simona se prý už nemůže dočkat, až obrazně řečeno sundá svůj baťůžek a bude mít možnost obléct si své oblíbené přiléhavé jeany a zajít si zacvičit jógu. Přestože vstupuje do nejnáročnější fáze těhotenství, myšlenku na třetí dítě nezatracuje.

„Říkala jsem si poprvé a dost a pak přišlo samo druhé těhotenství. Byla jsem sama překvapená, že jsem těhotná, ale představa, že bych těhotenství nechala uměle přerušit, pro mě byla nepopsatelně hrůzná. Uvidíme, jestli bude třetí dítě. My to s manželem nehrotíme," říká s úsměvem Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám