Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kolem rozvodu syna herce Jana Šťastného (58) a jeho manželky, bývalé hvězdy pornofilmů se začíná prát hodně špinavé prádlo! Super.cz se ozval svědek, který tvrdí, že Honza Šťastný junior byl násilnické povahy. „Pro ránu směrem k Míše se nebál jít nikdy daleko,“ tvrdí.

„Ze strany Honzy Šťastného bylo nějaké násilí na Michaele, provalená nevěra, nezájem o dítě,“ říká člověk blízký kontroverznímu páru. „Ani jeden není svatý a pro oba dítě bylo a je spíše překážkou, ale Michaela se o dítě aspoň pečlivě stará, teda s výjimkou večerů, kdy ji občas svěří k hlídání a užívá si po brněnských barech a hospodách,“ dodává zdroj.

Michaela svou zálibu v paření nezakrývá, o dceru prý ale bylo vždy vzorně postaráno. Na téma bití od manžela se ale nechce bavit. „Zatím bych to nechala bez komentáře,“ uvedla pro Super.cz.

Naší redakci se navíc podařilo získat přepis esemesky, kterou Šťastný ženě oznámil, že ji a malou dceru Leontýnku, rozkošnou vnučku herce Ordinace v růžové zahradě opouští. V úterý 17. července v 17:35 napsal: „Míšo, po dlouhém uvažování jsem se rozhodl ukončit náš vztah a rozejít se. Je škoda, že to nevyšlo, ale není jiné východisko. Snaha byla na obou stranách, ale žádný výsledek to nepřineslo. Pevně doufám, že se ti bude v tvém budoucím životě dařit. Pro jakékoliv další informace zavolej... . Budu v zahraničí a nebudu na telefonu, ale on ti vše řekne.“

Mladý Šťastný nyní podle našich informací pobývá v Norsku. Když jsme se ho pokusili kontaktovat, aby mohl vyjádřit svůj názor na rozchod s manželkou, zablokoval s námi veškerou možnost komunikace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám