Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Beata Todorovičová se v ansámblu nového muzikálu Klíč králů dlouho neohřála. Režisérka Mirjam Landa ji vyhodila hned při první zkoušce. Důvod? Zpěvačka si podle režisérky chtěla vzít neplánované volno kvůli vlastnímu koncertování.

"Stejně jako ostatní účinkující měla Beata Todorovičová možnost nahlásit si své vlastní aktivity, podle nich se pak zkoušky organizovaly. A také tam měla napsaný týden, kdy koncertuje ve Francii, ale večer před další zkouškou najednou volala, že musí mít ještě den volna navíc a na zkoušku nepřijde," řekla Super.cz Mirjam Landa.

"Velice jsem se těšila a měla radost ze spolupráce na Klíči králů, a tak mě rozhořčilo a moc zasáhlo, jak to kvůli nepříjemným souhrám dopadlo," řekla Super.cz Beata. "V první den zkoušky jsem byla přítomná, ale musela jsem nahlásit moji týdenní neúčast v divadle, protože máme s mojí kapelou Abba Stars turné ve Francii. To byl hlavní důvod mého vyhození z muzikálu. Mám bohudík hodně vystoupení, takže se budu o roli v muzikálu ucházet jinde," pokračovala zpěvačka.

"Zajímavé bylo, že když jsem na její prosbu o neplánované volno zareagovala tak, že nepřipadá v úvahu a okamžitě za ni najdeme náhradu, najednou se po dvou hodinách ozvala, že by vlastně přijít mohla. To už ale bylo pozdě, její role byla přeobsazena. Já se chovám ke každému stejně a férově, takže mohu slíbit, že když budou podobné problémy s někým i se známějším jménem, nebudu dělat výjimky," uzavřela Mirjam.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám