Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má hlas jako zvon, ale na vlastním tátovi si dlužné peníze nevyzpívá! Hvězda první Česko Slovenské SuperStar Leona Šenková (19) viděla svého biologického otce naposledy jako malé dítě, od té doby se o ni a její starší sestru Kristýnu nezajímá. Ba co víc. Už víc jak deset let dluží na alimentech, a protože je Leona studentkou, jeho povinnost platit dál pokračuje. Podle našich informací to Šenková nenechává jen tak. Po otci částku, jež už dosáhla statisícové výše, vymáhá soudně!

„Na holky vždycky kašlal. Ale nedluží jen jim. Má za sebou různé úvěrové a jiné finanční podvody. Raději dělá načerno, aby ho spravedlnost nedohnala,“ svěřil se Super.cz bývalý spolupracovník Františka Šenka.

„Nechci se o něm bavit. Mrzí mě, že u nás nefunguje spravedlnost. Snad začnou mít poctiví lidé zastání a na darebáky se začne vařit voda,“ řekla Super.cz zpěvačka s tím, že je velmi často upozorňována na podivné praktiky svého otce.

Leona se jen modlí, aby nedošlo k případu, že by třeba jejím jménem někomu slíbil koncert, vyinkasoval zálohu a zmizel jak pára nad hrncem.

Šenková se místo trápení nad nezbedným rodičem chystá na velkou Energy Talk Tour 2012 s Evou Panus a Ivanou Kluckou. Do konce prosince chtějí objet šedesát měst. „Všude přivezeme pozitivní náladu, pohodu a pomoc těm, kteří to potřebují. Na cestě nás bude doprovázet zhruba pětadvacet známých osobností z českého šoubyznysu. K projektu se momentálně natáčí videoklip a singl, ve kterém se také objevím,“ uvedla Leona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám