Hlavní obsah
Článek

Amanda Whittaker z Velké Británie se zamilovala do sochy Svobody v New Yorku. Její city vůči symbolu USA jsou tak silné, že když tuto americkou národní památku navštíví a dotkne se jí, má orgasmus. Minulý týden navštívila New York znova, aby si s láskou svého života, jíž říká intimně Libby, užila kvalitní sex.

„Je to, jako by mezi námi létaly blesky. Bylo to sexuálně a emocionálně naplňující. Libby uspokojuje mé potřeby milovat se,“ svěřila Whittaker listu The Sun.

Sedmadvacetiletá žena z Leedsu trpí vzácnou sexuální odchylkou, kdy je vzrušována a emocionálně připoutána k neživé věci. Do sochy Svobody se přitom zamilovala v roce 2007 a od té doby učinila ze svého domova muzeum či chrám k poctě tohoto monumentu. Amanda si dokonce nechala úředně změnit příjmení na Liberty podle anglického názvu sochy.

„Byla jsem zaplavena emocionálním a sexuálním vzrušením. Když jsem ji viděla, málem jsem začala plakat. Já dokážu cítit, jak mě objímá. Řvu na ni, že ji miluju, a lidé se na mě dívají jako na blázna. Píšu soše básně, mazlíme se a hodiny si s ní povídám. Slíbila jsem jí věrnost a vím, že ona je věrná mně. Na ničem nezáleží, když jsem blízko ní. Je to euforie. Zrovna ji zevnitř opravují, tak mě potřebovala. Proto jsem ji teď navštívila,“ uvedla Britka pro deník The Sun.

Svou sexuální odchylku od normy prý léčit nechce, vnímá ji jako další sexuální orientaci vedle bisexuality, homosexuality a heterosexuality.

Související témata:
Socha svobody

Reklama

Další články

Načítám