Hlavní obsah
Článek

Britský zpěvák Gorge Michael (†53) konečně představil videoklip k singlu White Light. Zpěvák dodal své písni obrazovou podobu poprvé od doby, co po vážném zápalu plic prakticky vstal z mrtvých.

V mysteriózním klipu, kde britský umělec kyperského původu děkuje za to, že přežil, si zahrála jeho letitá kamarádka Kate Moss (50) a ve skupině tanečníků si můžete také všimnout Filipa Jankoviče.

Bývalý účastník druhé řady pěvecké soutěže Superstar, jehož druhým domovem se stal Londýn, se v klipu mihne v první minutě a padesáté sekundě. Aby mohl Jankovič vystoupit společně s dalšími třiceti tanečníky vedle britské superhvězdy, musel projít castingovým sítem, kterého se zúčastnilo přes tři sta padesát uchazečů.

„S Kate Moss jsem už předtím pracoval, takže jsem nebyl moc nervózní. V průběhu natáčení stála celou dobu přede mnou a já vnímal každé její gesto a pohyb. Taktéž jsem to dělal u Michaela. Vždy se snažím odkoukat od velikánů jejich profesionalitu a suverenitu," říká Filip.

Tanečník nám dále prozradil, že se Kate Moss nenechala řídit režisérem, ale naslouchala pouze zpěvákovým doporučením. „S ním jediným Kate komunikovala," říká. „Atmosféra byla úžasná, i když se natáčení pochopitelně táhlo a dělalo se spoustu záběrů. Ale každý z nás byl rád, že může strávit co nejvíc času s Kate a Michaelem.

George Michael musel na podzim loňského roku odložit kvůli svému špatnému zdravotnímu stavu šestnáct koncertů. Přeloženou část turné odstartuje v úterý 4. září ve Vídni, kde byl loni v listopadu a prosinci hospitalizován.

Reklama

Další články

Načítám