Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová sbalila kufry a vyrazila s přítelem, tanečníkem Tomášem Smičkou na první společnou dovolenou k moři. Neskutečnou romantiku si odjeli užít do Tuniska.

„Byla to prostě bomba. Naši první dovolenou jsme si užívali plnými doušky. Byl to opravdu krásný týden. Jezdili jsme na skútru, létali padákem a podnikali plno výletů,“ vzpomíná na začátek července zpěvačka. Zamilovaná je až po uši, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a žádná ponorka nehrozí.

„Na nervy jsme si opravdu nelezli, naopak, rádi jsme společně odpočívali a užívali skvělé jídlo, krásné moře a parádní hotel. S Tomášem spolu bydlíme od samého začátku našeho vztahu, to je už 7 měsíců. Jsem spokojená, Tomáš je chlap, jakého jsem vždycky hledala,“ říká konečně šťastná Kamila.

Teď už ale mladou zpěvačku čekají jen pracovní povinnosti. Svým fanouškům Kamila přichystala na léto zbrusu nový sexy videoklip, ve kterém je za pekelně svůdnou lolitku, svádět se chystá i herce Martina Stropnického. Zatím ale jenom ve filmu režiséra Tomáše Magnuska Jedlíci aneb 100 kilo lásky.

Kamila už teď pilně zkouší titulní roli v muzikálu Aida, který bude mít na podzim premiéru v Hudebním divadle Karlín. „Zkouším už týden a dává mi to slušně zabrat. Každý den od rána máme tréninky na tanečním sále, a to je tedy pěkný záhul! Až do večera pak zkoušíme na jevišti scénu po scéně,“ netají se zpěvačka.

V létě mohou fanoušci vidět Kamilu i v kabaretním představení Lidoskop, které od 15. srpna uvede Divadlo Hybernia. „Všechny srdečně zvu, kvalitních kabaretních představení není mnoho, a proto Lidoskop diváky určitě potěší. Uvidí ojedinělé akrobatické kousky artistů a tanečníků, vždy originálního Tomáše Matonohu a to vše doplněné mým zpěvem,“ uzavřela Kamila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám