Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po náročné sezóně Andrea Kalivodová se svým přítelem Filipem strávila dovolenou na řeckém ostrově Zakynthos. A zatímco ona se kochala tamní přírodou a mořem, ostatní návštěvníci vzali zavděk pohledem na její křivky. A měli to štěstí, že mohli tvář pěvkyně spatřit nenalíčnou, takže nikoli jako obličej divy, ale krásné mladé ženy.

Tato sezóna byla pro Andreu náročnější, ale krásná. V prosinci vydala svoji první desku Cestami Lásky, která měla velký úspěch u českých i zahraničních kritiků, v březnu například vyšla nádherná kritika v mezinárodním International Record Revue, proto již teď pomalu připravuje desku druhou.

20. září ji také čeká poprvé Carmen na prknech Národního Divadla v Praze, samozřejmě je to pro mladou mezzosopranistku určitý mezník v kariéře. Roli temperamentní Carmen velmi miluje, ale aby nezůstala jen u rolí fatálních žen, přijala nabídku účinkovat ve světové premiéře opery Vladimíra Franzeho Válka s mloky a velmi se těší na lednovou premiéru na prknech Státní Opery.

Andrea si zahraje mužskou roli šéfa akčních mloků - Chiefa Salamandera, v této roli chce také uplatnit své herecké schopnosti. "Práce je krásná, ale tento rok jsem si obzvláště a s velkou pokorou uvědomila, jak moc důležité je zdraví a láska, proto máme s přítelem také své osobní plány a já bych se velmi ráda chtěla naučit více odpočívat a relaxovat. I v tomto byl pro mě tento rok velmi přelomový," svěřila Super.cz Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám