Hlavní obsah
Článek

Sylvester Stallone (66) včera prožil nejhorší den svého života. Hollywoodský akční hrdina pohřbil svého syna Sage Stalloneho (†36).

Soukromý smuteční obřad se uskutečnil v katolickém kostele svatého Martina v Brentwoodu a zúčastnila se ho asi stovka příbuzných a nejbližších přátel. Slavný herec si pro tuto příležitost oblékl černý oblek, sněhobílou košili a kravatu. Smutek se pokoušel zakrýt pod slunečními brýlemi.

„Není větší bolesti, než když zemře rodiči jeho dítě. Tuto bolestnou ztrátu budeme cítit po zbytek našeho života," řekl zdrcený šestašedesátiletý Sly.

Sylvestra doprovázela jeho současná manželka Jennifer Flavin a pochopitelně zde nechyběla ani jeho exmanželka a matka Sage, Sasha Czack a mladší bratr Frank.

Po smutečním obřadu byla rakev převezena na hřbitov Westwood Village Memorial Park v Los Angeles, kde byly Sagovy ostatky uloženy k odpočinku.

Sage Stallone zemřel před týdnem na předávkování léky. Jelikož nad jeho smrtí visí řada otazníků, s velkým zájmem jeho rodina očekává toxikologické výsledky pitvy, které budou známy během čtyř až šesti týdnů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám