Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Luxusní prostitutky v Maďarsku prý uzavřely mezi sebou sázku, která uloví amerického herce Bruce Willise (57), který v zemi natáčí další ze série filmů Smrtonosná past. Deník Blikk upozornil, že luxusní společnice uzavírají sázky po internetu.

Oslovená budapešťská prostitutka připustila, že k tomu, aby se dívka dostala do blízkosti slavného herce, musí mít štěstí a velmi dobré kontakty.

„Je neustále pod dohledem ochranky, v Budapešti přebývá v pronajaté vile, navíc jej doprovází manželka a jejich malé dítě,“ uvedla. Luxusní společnice si uvědomuje, že příběhy podobné filmu Pretty Woman se v reálním životě nedějí. „Každá z nás však o tom sní,“ dodala.

I bez Bruce Willise mají budapešťské luxusní prostitutky v nejbližších dnech naději na dobrý obrat. Příští víkend se na známém Hungaroringu konají závody vozů Formule 1. „To je pro nás nejlepší období v roce,“ přiznává jedna z prostitutek. „Naším hlavním cílem nejsou piloti, ale členové stájí a sponzoři,“ konstatovala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám