Hlavní obsah
Článek

Poté, co se provalilo, že Richard Genzer (57) žije už nějaký ten pátek s milenkou Markétou Jiránkovou (36), začínají na veřejnost vyplouvat nepříjemné skutečnosti z rodinného života.

Vztah Lindy Finkové (44) a Richarda Genzera prý totiž už dlouho nebyl bez mráčku. Dříve idylické manželství prý v poslední době nahlodávaly bavičovy časté večírky s přáteli a jeho pozitivní vztah k alkoholu.

Deník Aha! dnes připomněl Geňovo alkoholové extempore ve Špindlerově Mlýně, kdy opilý bavič usnul v mrazu na lavičce. „Jenže v poslední době se to stupňovalo a často nepřišel domů. Tím ten vztah úplně pohřbil, Linda už to nechtěla dál tolerovat," svěřil se deníku zdroj blízký páru.

Finková potvrdila, že ji manželův divoký způsob života trápil. „Když se kouknete na jeho alkoholové večírky… Víte co, já k tomu víc říkat nebudu…" komentovala muzikálová zpěvačka.

O děti Viktorku (14) a Matyáše (4) se po manželově odstěhování od jara stará sama. „Je dobře, že je manžel v televizi, protože ho děti aspoň vidí," řekla zpěvačka. Po provalení svého vztahu odjel údajně Richard Genzer s milenkou na dovolenou do zahraničí.

Reklama

Další články

Načítám