Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Heidi Janků (61) letos oslaví padesáté narozeniny, ale většina lidí jí hádá o dvacet let méně. Za svou perfektní figuru vděčí dobré genetické výbavě, ale lví podíl na její vyhublosti nese také vážné onemocnění.

„Já mám dlouhodobý problém s tlustým střevem, člověk nemůže jen tak něco sníst, těžko si pak dokážete představit ty zažívací problémy," svěřila se zpěvačka s intimním problémem deníku Aha!.

Pro svou postavu toho prý Heidi moc nedělá, neboť cvičení ze srdce nenávidí. „Určitě díky genům vypadám tak, jak vypadám, chronický zánět tlustého střeva nese také svůj podíl, nemůžu jíst všechno," říká zpěvačka.

Heidi Janků si je vědoma toho, že má na svůj věk perfektní pleť. Až na tom nebude tak dobře, nebude se bránit zásahu plastického chirurga. „Zemská přitažlivost je strašná mrcha, takže jednou určitě podstoupím nějaký zákrok, ještě nevím kdy. Věřím, že stejně jde všechno zevnitř.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám