Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Legenda české pop music Dalibor Janda otevřeně promluvil pro Super.cz o dlouholetém manželství se svou ženou Jiřinou. Přiznal, že ho několikrát chtěla opustit a také prozradil, že jí byl nejednou nevěrný.

"Odjel jsem za svoji kariéru přes čyři tisíce koncertů. Fanynek bylo spousty, některé zvonily u nás doma na zvonky, čekaly na schodech. Známosti jsem nějaké měl," připustil pro Super.cz Dalibor Janda.

"Už nejsem nejmladší. Za tu dobu samozřejmě úlety byly. Je těžké pro zdravého normálního chlapa nepodlehnout. Ženských jsem si užil strašně moc," přiznává.

Jeho ženě prý párkrát došla trpělivost a dokonce Jandu chtěla opustit. "Ale neudělala to. Brali jsme se z lásky. Proč mě neopustila je ale spíš otázka pro ni. Asi si pořád myslí, že to se mnou má smysl," usmívá se.

Janda připustil, že život s více ženami by se mu líbil. "Bohužel to není legální. Kdyby bylo, určitě bych si harém dopřál," dodal zpěvák na křtu své nové 20. jubilejní desky v restauraci Havelák Janda. Kmotry se stali jmenovec Petr Janda, kuchař Zdeněk Pohlreich a katolický kněz Jiří Veith. A křtilo se jak jinak než svěcenou vodou.

Křest si nenechala ujít řada známých tváří z řad přátel zpěváka. Dorazili herec Jiří Krampol s manželkou, zpěvák Michal David, zpěvačka Markéta Konvičková, hokejový brankář Dominik Hašek, herečky Jana Šulcová a Veronika Žilková a další známé tváře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám