Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zviditelnit se dá různými způsoby a pokud herecká kariéra začíná stagnovat, není nic efektivnějšího, než v případě svůdné ženy vsadit na své přednosti. Působivé a velmi sexy šaty možná i proto oblékla na středeční londýnskou premiéru filmu Temný rytíř povstal anglická herečka Rebecca Ferdinando (27).

Herečka, jež na sebe dosud nejvíce upozornila rolí Mary v britském nepříliš úspěšném krimi snímku Bonded by Blood z roku 2010, zašla se svým modelem možná až příliš daleko. Nejen, že černé šaty nenechaly příliš prostoru pro představivost, ale zároveň byly i dost nevkusné. Spojení ultra krátké minisukně, vše odhalujícího průsvitného vršku a ještě třpytivého materiálu na sukni nebylo to pravé.

Herečka však svého jistě dosáhla, stala se stejně fotografovanou celebritou jako mnohem slavnější herci a představitelé hlavních rolí Christian Bale, Morgan Freeman či Anne Hathaway nebo další hvězdy na červeném koberci Pixie Lott, která si opomněla oholit podpaží, Tamara Ecclestone, Peaches Geldof a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám