Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se četnosti zasílaných (vlastních) fotografií na sociální sítě týče, modelka Coco Austin (33) by nejspíš vyhrála na celé čáře. Není týden, kdy by se manželka o jednadvacet let staršího rappera Ice-T nepochlubila několika snímky ze svého soukromí.

Mezi poslední úlovky patří fotka, kde Coco sedí v podřepu ve flitrových bikinách a lodičkách. Na další je pak zvěčněna v poloze ležmo jen v hodně sporém spodním prádle ve zlatém povlečení a svůdně si strká prst do pusy. Komu by nestačily tyto dvě profi fotky, může se pokochat modelčiným pozadím při cvičení nebo snímkem, kde jí manžel svléká legíny před přihlížejícími návštěvníky baru.

Modelka a rapper jsou zkrátka zvláštní dvojka, ale jak se zdá, jejich manželství je i po jedenácti letech stále plné legrácek i vášně. Občas je však i Ice-T z manželčina neutuchajícího předvádění a pózování fotografům otrávený. Vidět to bylo během jejich návštěvy vysílání v Radiu 1 v Londýně, kde se Coco nakrucovala do poslední chvíle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám