Hlavní obsah
Článek

Osmapadesátiletý milionář z Austrálie u rozvodového soudu neuspěl, když dokázal, že jeho manželka je zlatokopka. Potkal ji v sex klubu u tyče a zamiloval se do ní. Žena ho rychle přiměla k manželství, v němž se však bláhový finančník nedočkal lásky ani dětí. Tak podal žádost o rozvod a věřil, že ji vyhodí na ulici s holým zadkem. Soud ale rozhodl jinak. Bývalé manželce musí vyplatit v přepočtu na koruny 70 miliónů.

O čtrnáct let mladší krásku potkal u tyče v roce 1998. Žena ho prý později přinutila podepsat nevýhodnou předmanželskou smlouvu, v níž žádala 3,25 miliónu australských dolarů z jeho celkového jmění dosahujícího hodnoty kolem sedmnácti miliónů australských dolarů. U soudu milionář podpis na této smlouvě vysvětlil jako manipulaci ženou, na níž byl emocionálně závislý.

Ihned po svatbě s ním prý žena přestala spát a neplnila své povinnosti. Přestala mu také říkat, že ho miluje a odmítala zplodit děti. Po dvou letech manželství se rozešli.

„Změna v povaze intimního soužití mezi partnery po svatbě není znamením podvodu, manipulace či bezcharakternosti. Je to normální lidské chování,“ rozhodl soudce Robert Benjamin a nařídil muži zaplatit to, co předmanželská smlouva uvádí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám