Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Petra Pudová (25) kvůli svému nevinnému andělskému zjevu přitahuje pozornost podivínů. A někdy jde vážně o lidi, kteří se patrně pomátli na rozumu. Představitelka barmanky Angeliny má za sebou zkušenost, kdy se ji údajně jistý chlívák, který měl problémy s navazováním kontaktů s opačným pohlavím, snažil dostat do postele přes erotickou pomůcku!

Má jít o stejného člověka, který dělal manažera Ester Ládové, jež si také vyslechla pár nemravných návrhů. Mimochodem: o agendu Ester se jistý čas staral jakýsi Jakub Špaček.

Pudová se se svým „úchylem“ seznámila díky tomu, že jí nabízel dohazování kšeftů.

„Ten člověk je nezodpovědnej a ulhanej křivák. Jde o chorobného lháře, který těm svým lžím neustále věří. Myslím, že mi doteď dluží peníze za vystoupení v Rakovníku. A jednou mě třeba poslal na vystoupení dvě hodiny od Prahy, které se vůbec nekonalo,“ vypráví Petra. Ta si myslí, že si z nějakého nepochopitelného důvodu muž myslel, že si neexistujícím vystoupením získá její přízeň a bude se tak o ni moci ucházet. Vrcholem všeho ale prý bylo to, když od něj dostala erotický dárek.

„Já si toho moc nevšímala, ale kamarádi mi pak řekli, že byl do mě úplný blázen. I když jsme toho spolu příliš nenapovídali a moc dobře se neznali, dostala jsem od něj vibrátor,“ tvrdí Pudová, která samozřejmě takovou ujetou pozornost od pro ni neznámého pána odmítla. A je ráda, že si od podivného ctitele udržela větší odstup než Ládová, která z něj měla takový vítr, že se bála o život.

Reklama

Další články

Načítám