Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Odchod syna herce Jana Šťastného (58) od manželky, již zcela nečekaně opustil v úterý večer, když si sbalil věci a poslal na ni rovnou rozvodového právníka, nejvíc postihuje jeho patnáctiměsíční dcerku Leontýnku. I když se na světě teprve rozkoukává, už dobře vnímá, že se něco děje. „Malá je úplně hotová. Pořád chodí a ptá se: Kde je táta? Už mi to leze na mozek,“ prozradila Super.cz pornosnacha herce Šťastného Michaela.

„Nikdy se moc na výchově malé nepodílel, ale ona ho zbožňuje. Je pro mě zarážející, že se alespoň nezajímá o to, co s jeho dcerou je. Smekám před ním - na tohle musí mít člověk hodně silný žaludek,“ zlobí se Míša. Ta by vztah už slepit zpátky nechtěla, ale doufá v důstojný rozchod. Ten se podle ní zatím nekoná. Manželovi dala ultimátum do pátečního večera, pak se prý rozhodne vzít otěže pevně do svých rukou.

„Nemůže nás s dcerou nechat bez koruny, vypnout si telefon, neozývat se a někam zmizet. To se nedělá. Pokud jeho tatínkovi Honzíkovo rozhodnutí utéct připadá dospělé, tak už fakt nevím, co si pod pojmem dospělost představit,“ dodala Štastná.

Reklama

Další články

Načítám