Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Pomeje (†54) tak dlouho mluvil o tom, že žije v podstatě jako bezdomovec, až inpiroval tvůrce reklamní kampaně. Zadluženého exproducenta, který má stále milionové dluhy, nafotili na propagaci slevového serveru. "Koho jiného by si měli vybrat, už vzhledem k mým životním zkušenostem," řekl Super.cz Pomeje, jehož noční můrou je správkyně konkurzní podstaty.

Od bývalé manželky Ivety Bartošové (†48) Pomeje odešel se dvěma igelitkami, vždy měl ale štěstí, že se o něj někdo postaral. A to zejména mecenáš Pavel Pásek. "Všechno, co vydělám, půjde na moje dluhy. Chci se jich konečně zbavit," sliboval.

Na splácení pohledávek, které vznikly kvůli filmu Andělská tvář, by měl jít i honorář za nafocení billboardů. Jeho výši si ale Pomeje nechal pro sebe. "Rád jsem se tímhle produktem spojil. I lidé, kteří mi volají do mého pořadu v rádiu, nemají stejně jako já peněz nazbyt," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám