Hlavní obsah
Článek

Kdysi byl nejpopulárnějším moderátorem republiky, dnes už ho nikde není vidět. Bývalá hvězda televize Nova Vladimír Čech (†61), jenž mezi lety 2000 a 2003 uváděl divácky velmi atraktivní soutěž Chcete být milionářem, se už ani neobjevuje v pořadu České televize Barvy života. Proto je asi pro mnoho jeho fanoušků překvapením, jak dnes vypadá. Slezly mu vlasy, pohubl, a kdyby na vás nepromluvil, na ulici ho nepoznáte!

Aktuální fotografii Čecha vyvěsil na facebookovém profilu bývalý šéf zábavy Novy Ivan Rössler. „S Vladimírem jsem se potkal po dlouhé době. Říkal jsem mu, že vypadá jinak, tak mi odpověděl, že ho takhle ostříhala žena,“ řekl Super.cz Rössler s tím, že odmítá spekulace o špatném zdravotním stavu kolegy. „Vypadá výborně, o nemocech nic neříkal. Připravujeme spolu sérii koncertů, které bude moderovat, takže dál tvrdě pracuje,“ dodal Rössler.

O zdraví démonického moderátora, který měl v Milionáři za úkol zviklat soutěžící, kteří byli rozhodnuti vybrat jednu ze čtyř odpovědí na otázku, se spekuluje déle. Hlavně od doby, kdy místo koně v královském průvodu z Karlštejna do Prahy, v kterém již tradičně představuje Karla IV., chtěl použít kočár.

Reklama

Další články

Načítám