Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi nejznámější pár, který vznikl během reality show Hotel Paradise, prochází velkou zkouškou. Nikol Trojanovou a Viktora Valentu přezdívaného Gino se prý jejich okolí snaží rozeštvat.

„Plno lidí v našem okolí nám nepřeje naši lásku," svěřila se nám Nikol. Neuplyne prý ani jediný den, aby sympatická brunetka nedostala zprávu od svých přátel, nepřátel či anonym, jak ji její milý podvádí.

„Pokud by snad Gino nějakou jinou holku měl, netuším, kdy by se s ní stýkal. Trávíme spolu prakticky čtyřiadvacet hodin denně," kroutí hlavou Trojanová.

Nikol a Gino touží nejen po pevném fungujícím vztahu, ale rádi by se také uplatnili ve světě šoubyznysu. „Do Hotelu Paradise jsem šla hlavně proto, aby to pomohlo mojí kariéře," říká Nikol, která by se ráda uplatnila buď jako moderátorka nebo herečka. Na Slovensku jí už dokonce nabídli malou roli.

Ukáže čas, jestli se podaří Nikol Trojanové najít prostor v malém českém rybníčku, nebo zapadne jako valná většina postaviček z reality show.

Reklama

Další články

Načítám