Hlavní obsah
Článek

Pokud by někdo čekal, že manželka Richarda Genzera (57) Linda Finková bude po provalení nevěry svého muže zhrzená, šeredně by se mýlil. Usmívá se na všechny strany a zdá se, že je ráda, že se všechno konečně provalilo a ona už nemusí hrát hodnou ženušku. O manželovi mluví přes jeho podraz stále jen dobře. S jednou výjimkou. Kvůli novému vztahu prý kašle na děti!

O tom, že bavič Genzer plení cizí zahrádku, ví prý od začátku. Manžel se jí přiznal už na jaře. O rozvodu nechce zatím mluvit, i když naznačila, že k němu asi velmi brzy dojde. Manželovi ale vyčítá, že kvůli sexy milence Markétě Jiránkové (36) zapomíná na čtrnáctiletou Viktorku a čtyřletého Matyáše.

„Je dobré, že se o tom píše a manžel je v televizi, protože ho děti alespoň vidí,“ řekla Aha! ironicky Finková. Rozpadu manželství je jí líto, ale prý si oddechla. Nový vztah nebude mít patrně problém navázat. Její budoucí partner ale bude muset mít přízemnější koníčky, než jsou andělé, esoterika a karmické záležitosti. Na ty je kvůli milence Richarda alergická.

„Je mi 44 let, jsem zdravá, mám dvě krásný děti, mám z čeho žít,“ zůstává nad věcí herečka a moderátorka Linda.

Reklama

Další články

Načítám