Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a v současnosti máma na plný úvazek Beyoncé (42) a její sestra Solange Knowles se vracejí ke svým afroamerickým kořenům. Obě si nechaly udělat rasta copánky po celé hlavě a rázem vypadají úplně jinak. Méně známá Solange, která se stejně jako její starší sestra věnuje zpěvu, si obvykle vlasy nechávala vyhladit do rovna, ale někdy dala přednost svým přirozeným kudrnatým prstýnkům a na hlavě měla pořádné afro.

Solange se s novým účesem pochlubila na Twitteru. Její copánky musely být s jejich délkou pod zadek pořádně těžké, ale šestadvacetiletá kráska se s nimi evidentně cítila jako ryba ve vodě.

Jen o pár dní později se copánky nechala zlákat i Beyoncé, která si je však smotala do obrovského drdolu, který evokoval spíš turban. R’n’B kráska odcházela ve čtvrtek z obchodu v New Yorku i se svou dcerou Blue Ivy a zářila jako sluníčko. Co myslíte, které z půvabných sester prospěly copánky víc?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám