Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Velmi nepřehlédnutelné šaty zvolila před pár dny na charitativní akci neziskové nadace MATE Foundation v Limě brazilská modelka Izabel Goulart (27). Půvabná brunetka, která se nejvíc proslavila jako andílek Victoria’s Secret, kterým byla v letech 2005 až 2008, si díky svým bezchybným křivkám a dlouhým nohám mohla odhalené šaty s přehledem dovolit, všem přítomným na charitativním večírku však vyrazila dech.

Izabel sebevědomě nakráčela před fotografy v černé róbě s průstřihy v oblasti těla a s rozparkem sahajícím vysoko nad úroveň stehen. Spodní prádlo bylo pod takový střih šatů zcela vyloučeno, a tak si modelka musela bedlivě hlídat svůj postoj, aby neukázala to nejintimnější ze svého těla.

Goulart je úspěšnou modelkou, která dlouhodobě spolupracovala se značkou Armani Exchange. Dále předváděla pro Oscar de la Renta, Valentino, Jil Sander, Chanel, Michael Kors, Ralph Lauren a mnoho dalších.

Její bratr trpí cukrovkou, a proto se modelka aktivně věnuje charitativní činnosti převážně v této oblasti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám