Hlavní obsah
Článek

Láska mezi Darou Rolins (51) a Patrikem Rytmusem Vrbovským (47) jen kvete. Hvězdný pár už dávno zavřel ústa všem pochybovačům, kteří označovali jejich vztah za mediální bublinu určenou k propagaci reality show Hlas ČeskoSlovenska.

Popová diva přidala novou společnou fotku prostřednictvím svého profilu na sociální síti Facebook. Z příspěvku je patrné, že populární dvojice neřeší jen své osobní štěstí, zajímají se i o druhé. Dara se na internetu zaradovala z výsledku dobročinné akce pro nemocnou Olinku Joklovou, která trpí tzv. nemocí motýlích křídel. Pro tuto dívku umělkyně vydražila na internetu několik kousků ze svého šatníku.

„Chtěli jsme vám všem, kteří jste se zapojili do charitativní dražby pro Olinku Joklovou, velmi pěkně poděkovat. Na její účet bylo posláno šedesát tři tisíc korun, které využije na věci, které jí aspoň trošku ulehčí život," raduje se Dara.

V pokračování sbírky bude zpěvačce už nápomocný její partner. „Nejde o jednorázový projekt, chceme pomáhat zas a znovu. A protože mám po svém boku partnera, kterému také nejsou tyto podobné věci lhostejné, tak do další charitativní dražby už vstupujeme spolu, já a Patrik," ponoukla své fanoušky Dara ke sledování její oficiální stránky.

Reklama

Další články

Načítám