Hlavní obsah
Článek

Britská fotomodelka Katie Price (45), známá také pod pseudonymem Jordan, se v současné době živí natáčením reality show. My se tak můžeme pokochat několika nepříliš lákavými snímky jejího zevnějšku, na kterých by ji málokdo poznal.

Katie známe jako upravenou sexbombu, která si potrpí na perfektní make-up a stylové oblečení. Když se ale taková kráska odlíčí a ukáže se veřejnosti s nelichotivě vypadající zelenou maskou na obličeji, její přitažlivost prudce klesne.

Glamour modelka prohlásila, že nejraději chodí nenamalovaná, což by málokdo u vyznavačky plastických operací čekal. Má vylepšené rty, vybělené zuby, byla na odsátí přebytečného tuku z břicha, hýždí a stehen. Ženám radí, aby si na svůj obličej nedávaly nikdy nic permanentního. Spokojenost prý nevydrží dlouho a návraty do původního stavu jsou složité.

Jakkoliv je modelčina osobnost rozporuplná, jedno jí upřít nelze. V roce 2007 byla zvolena Matkou roku, díky své péči o syna Harveyho, který je odmalička téměř slepý a trpí syndromem pomalého růstu. Katie se tehdy nechala slyšet, že je na cenu velmi hrdá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám