Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární kuchař a propagátor zdravého vaření Jamie Oliver vždy vzbuzoval emoce. Nejen pro své kuchařské umění, ale také různými skandály či prohlášeními, kvůli kterým je v britských médiích často propíranou osobností.

Naposled se připomněl třeba hádkami s žárlivou manželkou. „Jo, kontroluju jeho emaily. Kontroluju jeho Twitter. Kontroluju jeho telefon. Všechno se zdá být v pořádku. On říká, že jsem žárlivá holka, ale já si myslím, že jsem docela nohama na zemi, když se to vezme kolem a kolem,“ přiznala nedávno britským médiím jeho drahá polovička Jools.

Jinak si jde Jamie ale tvrdě za svým a nebojí se říkat své názory naplno. Nedávno vzbudil rozruch třeba tím, že se tvrdě navezl do rodičů, kteří nedbají na zdravou výživu. V rozhovoru pro britské noviny se nechal slyšet, že rodiče, kteří povolí svým dětem pít energetické nápoje, si zahrávají s ohněm a prý je to úplně stejné, jako by jim podávali kokain.

Přes to všechno v očích svých příznivců zůstává hlavně skvělým kuchařem. Své umění předvede prostřednictvím pořadu Jamieho letní vaření od 28. července i českým nadšencům na stanici TV Paprika, jež v má v programu také Jamieho ohromnou Británii a Jamieho ohromný festival.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám