Hlavní obsah
Článek

O herečce Melanii Griffith (66) se ví, že je velmi žárlivá a svého muže, který je jedním z nejcharismatičtějších herců Hollywoodu, si bedlivě hlídá. Jenže nyní všechny její snahy přišly vniveč, jelikož na Antonia Banderase (63) praskla nevěra. Melanie prý dokonce sundala snubní prsten. Čeká dvojici po 16 letech rozvod?

Banderasova nevěra přitom není úplně čerstvá, měla se stát již v dubnu, kdy byl herec spatřen v baru v mexickém Cancúnu s pohlednou blondýnkou. Ohnivý Španěl nejspíš na chvíli zapomněl, že jeho tvář zná téměř každý, a klidně se s mladou ženou líbal na veřejnosti. Nakonec si ji z podniku odvedl neznámo kam.

Banderas se od té doby snaží sekat latinu a manželku si předchází, jak může. Svůj přešlap se snaží zachránit květinami a drahými dárky, ale Melanie je těžký kalibr. Je o ní známo, že si svého o tři roky mladšího Antonia hlídá i během natáčení intimních scén ve filmech, které jsou součástí scénáře. Její žárlivost přitom prý gradovala na maximum během natáčení snímku z roku 2001 Sedmý hřích, kde měl Banderas několik žhavých scén s Angelinou Jolie (48).

Reklama

Další články

Načítám