Hlavní obsah
Článek

Na veřejnost se dostalo amatérské video, na kterém mluví syn bývalého primátora Prahy Pavla Béma otevřeně o svém zranění. Jáchym Bém si v polovině března poranil ruku, když opilý lezl na starodávnou kašnu uprostřed Prahy na Uhelném trhu. Část sochy se uthla a rozdrtila mu ruku. Poranění horní končetiny bylo natolik vážné, že mladému Bémovi museli ruku amputovat.

"Prostě jsem blbnul. Byl jsem venku a udělal jsem chybu, že jsem se trochu více napil. To se stává. Každý udělá někdy blbost, akorát já jsem prostě měl v osudu, že jsem za to zaplatil trošku víc. Jsem s tím smířenej," říká velmi pokorně Jáchym na nahrávce, kterou získal deník Blesk.

Jáchym také tvrdí, že amputace ruky byla jakýmsi trestem za něco, co provedl v minulosti. "Udělal jsem něco špatného ve svém životě. Zatím nevím co, ale určitě na to někdy časem přijdu," říká polepšený hříšník Bém.

Ten pak na nahrávce dále popisuje i své zranění. "Kámen, který na mě spadl se pak ještě trošku kulil. Nejenže mi zpřetrhal všechny tepny a cévy, ale ještě mi je nějak divně roztáhl. Takže tam vždycky vydržely ty štěpy, které mi měly ruku rachránit jen chvíli a pak to vždycky prasklo," říká Jáchym, který otevřeně také přiznává, že amputace pro něj byla vysvobozením z bolestí, které mu zraněná ruka způsobovala.

Bém si teď bude muset zvyknout na protézu a také odpracovat škodu, kterou způsobil. „S tátou jsme se tak dohodli. On tu škodu za mě zaplatí a já si to pak nějak odpracuji,“ uzavírá na záznamu, který s ním přímo na ulici pořídil Jaroslav Suchý, který se proslavil například tím, že pohladil prezidenta Obamu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám