Hlavní obsah
Článek

Jestli si někdo z účastníků reality show Hotel Paradise myslel, že až vyleze ze soutěže, bude šťastný a bohatý, pořádně se spletl. Vystřízlivění ze sna čekalo i Martina Klušáka, svalnatého policistu, který si kvůli svým erotickým choutkám vysloužil přezdívku Sexuální loudil. Hrozí mu vyhazov a přišel o vlastní rodinu.

„Šéfové nemají radost z toho, jak se v soutěži choval. Sice dodržel příkaz, že tam nesmí mít sexuální styk a jenom loudil, přesto ale hledají záminku, jak se ho zbavit,“ prozradil Super.cz jeden z kolegů Klušáka. Ten je momentálně členem policejního oddělení na pražském ruzyňském letišti a situaci nemá skutečně snadnou. „O plánovaném vyhazovu naštěstí minimálně zatím nic nevím, ale je pravda, že Hotel Paradise mi nic dobrého nepřinesl. Musel jsem si vzít pět měsíců neplaceného volna, takže jsem teď hodně v minusu,“ hořekuje Klušák. A kolegům ve zbrani je nyní pro srandu. „Dávají mi hodně sežrat, že jsem byl v soutěži. Navíc musím chodit na přesčasy zadarmo, abych dohnal, co jsem zmeškal,“ stěžuje si urostlý strážce zákona.

Martin navíc přišel o rodiče. Alespoň pomyslně. Ti ho totiž kvůli jeho chování v televizi zavrhli. „Předtím jsem byl u našich na Moravě skoro pořád, a co jsem se vrátil, tak jen jednou. To jsme se pěkně dohádali. Už mě nechtějí vůbec vidět,“ smutní milenec prsaté missky Zugarové.

V neposlední řadě ho trápí špeky. „Účast v soutěži se mi odrazila na postavě. Nic jiného jsme tam totiž nikdo nedělal, než že jsme jen žrali a chlastali,“ přiznává závěrem sympaťák, který byl loni i ve finále soutěže pánské krásy Muž roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám