Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Přírůstek do rodiny frontmana Olympicu Petra Jandy (81), jemuž se v květnu narodila čtvrtá dcera Rozárka, je sice veskrze pozitivní záležitostí, má ale i své negativní stránky. „Pryč je klid, spánek a čas na práci,“ hudruje rocker.

O miminko se sice svědomitě stará Jandova manželka Alice, ale také tatínek musí přiložit ruku k dílu. „Míň cvičím, hraju, skládám a věnuju se muzice. Víc se teď naopak věnuju dětem. Ale samozřejmě mi to vůbec nevadí,“ řekl nám Janda na již čtyřicátém ročníku Propast párty, pařby, kterou pravidelně pořádá na zahradě svého domu. Většina hostů přišla v předepsané bílé. I Josef Alois Náhlovský, jenž obstaral hudební stránku mejdanu, Peter Nagy, prominentní právník Tomáš Sokol, Yvonne Přenosilová, Vlasta Horváth a mnozí další.

Jinak ale na rozlehlém pozemku tráví Janda volné chvíle sám se svou nejužší rodinou. Nyní si hodně užije dcery Elišku a Martinu Jandovou. A která z jeho žen ho zlobí nejvíce? „Nejvíc mě odjakživa dokáže vytočit manželka,“ přiznal. Je pravda, že se k ní během večera moc neměl. Že by bylo po nějaké momentální rodinné bouřce? „Nezlobí mě naštěstí moc často, tak je to dobrý,“ dodal smířlivěji Petr Janda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám