Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Josef Polášek (46), kterého diváci znají z filmu František je děvkař, ze snímku Polski film nebo seriálu Vyprávěj, nedávno ukázal svou sedmiletou dcerku Alžbětku. Roztomilá holčička, která svého tátu rozhodně nezapře, herce doprovodila do brněnské zoologické zahrady.

Tam si Polášek jako patron akce pro děti pořádané televizí Minimax adoptoval divoká prasátka Pekari a užil si nejen se svou dcerou, jejíž dva bratry nechal doma, ale i s ostatními malými návštěvníky zábavné odpoledne. Velké nadšení u malých i velkých návštěvníků zoologické zahrady vzbuzoval maskot televize, obří prasátko Peppa.

„Je pěkné, že si děti můžou spojit svoji oblíbenou kreslenou postavičku s opravdovými zvířátky a vytvořit si k nim tak vztah. Obzvlášť přínosné je to pro dnešní městské děti, které se zvířaty přijdou do styku minimálně,“ řekl Polášek, který není jedinou známou tváří, která své jméno s televizí spojila. Patronka pro dopravní prevenci Veronika Žilková (62) například převáděla přes přechod prvňáčky a vysvětlovala jim, jak se správně chovat v silničním provozu, Tereza Kostková (47) se synem Tondou zase přišli obdarovat malé pacienty do motolské nemocnice.

Reklama

Další články

Načítám