Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Letní bouřka, to je veskrze romantická představa. Ať už sedíte v pohodlném křesle s knihou, nebo se necháváte uspávat bubnováním do střechy.

Alza.cz ví jak na to!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Idyla trvá přesně do chvíle, dokud energetické výkyvy v síti nenávratně nepoškodí vaši elektroniku. Ochrana je přitom překvapivě snadná, hromosvod ovšem v žádném případě nestačí!

Eaton Protection Station

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Odborníkem na podobné situace je společnost Eaton, která nabízí hned několik řešení pro komplexní ochranu proti přepětí včetně ochrany do rozvaděčů a zároveň záložních zdrojů při výpadku proudu. Ideální volbou, kterou naleznete na stránkách Alza.cz je třeba EATON Protection Station 800 FR, kvalitní výrobek skrývající hned tři zařízení v jednom, a to UPS + ochranu proti přepětí + zásuvkovou řadu s celkem 8 zásuvkami. Nejenže vaše spotřebiče ochrání, ale navíc ušetříte za energii až 30%!

Eaton Protection Box nebo Strip

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud je pro vás 8 zásuvek v domácnosti nadbytečné a pro plné využití byste si museli půjčit pár spotřebičů od souseda, můžete svou elektroniku chránit jednotlivými zásuvkami s přepěťovou ochranou. Alza.cz však přece jen doporučuje více zdířek, tzv. „jezevčíka“. Ať už v zapojení box nebo strip, což jsou na první pohled hezky provedené klasické prodlužovačky rozšířené právě o ochranné funkce.

Eaton UPS

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

UPS možná znáte jako světově známého dopravce, ale ve světě IT se jedná o zkratku Uninterruptible Power Supply (Source) neboli nepřerušitelný zdroj energie. Česky je to záložní zdroj elektřiny pro vaše spotřebiče, který vás nikdy nenechá na holičkách, pokud dojde k výpadku proudu. Pořizovat si UPS na vaši varnou konvici je asi zbytečný luxus, ovšem pokud máte doma nebo v kanceláři počítač, na kterém pracujete, mohou vám podobné kousky z Alza.cz zachránit velmi cenná data!

Další články

Načítám