Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběhy o radikálním hubnutí se množí jako houby po dešti a stále dalším a dalším lidem slouží jako motivace se sebou něco udělat. Dalším obdivuhodným příkladem je bývalý manažer restaurace z Tennessee Richard Neal, kterému se během dvou let podařilo zhubnout 113 kilogramů z původních téměř dvou metráků.

Richard navíc nejen, že neuvěřitelně zeštíhlel, ale dokonce nechal plavat své bývalé zaměstnání a vrhl se na trénování ostatních, to vše za pomoci fitness guru Tonyho Hortona, který jej ke cvičení přivedl. Z Richarda je tak nyní svalnatý trenér v posilovně na plný úvazek.

„Můj lékař mi řekl, že se nedožiju možná ani svých 30. narozenin. S vidinou nedožitých třicetin a toho, že nejspíš nikdy nebudu moci mít kvůli své tloušťce dítě, jsem rezignoval na život,“ přiznal Richard, který se však nakonec rozhodl změnit svůj přístup a vrhl se na cvičební program P90X.

K jakému úžasnému výsledku se Richard dopracoval, se už můžete podívat ve videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám