Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Robátko na fotce je neuvěřitelně snědé, až to skoro vypadá, že má buď rodiče mulaty, nebo tráví hodiny denně na slunci. Jsou mu teprve dva měsíce. Tušíte, kdo je jeho maminkou?

"Snědý je asi po tátovi. Taky se tomu divíme. Na sluníčko s ním vůbec nechodím, je na to ještě moc malinký, a v solárku taky ještě nebyl," řekla Super.cz se smíchem šťastná maminka Lucie Váchová Křížková.

Malý Davídek zatím po své nádherné mamince prý moc nepodědil. "Po mně má maximálně řasy a odstáté uši. Přátelé říkají, že to je celý manžel. Tak uvidíme. Pořád se to mění," prozradila Super.cz Lucie, která syna stále kojí.

"Kojit bych chtěla, co nejdéle to půjde. Je to pohodlné a pro Davídka určitě to nejlepší," vysvětluje. Dvouměsíční David je prý neuvěřitelně hodné miminko. Dokonce z úterý na středu spal v noci neuvěřitelných osm hodin v kuse. "Sama jsem se vzbudila a šla se podívat, jestli dýchá. Měl rekord," dodala Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám