Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Hororová hvězda Iveta Bartošová (†48) řve, jako by ji na nože brali. A oni také berou! Super.cz, který jako první přinesl informace o nejnovějším hereckém počinu pěvecké divy Ivety, vám opět exkluzivně přináší dechberoucí trailer k novému českému filmu pro nebojácné Poslední výkřik. Ivetu v něm hnusně zamordují, ale o život se pěkně popere. Podívejte se na video!

Film, jenž bude v kinech od třetího srpna a který se ani nestydí za to, že je levnou českou kopií slavných amerických hororů jako Vřískot, nahání kvůli účasti Bartošové strach své konkurenci.

„Kvůli filmu s Ivetou společnosti odsunuly premiéry čtyř jiných filmů na později. Jedná se například o Tsunami nebo o film Bournův odkaz,“ tvrdí mediální zástupce režiséra snímku Richard Sacher.

Ve filmu hraje Bartošová učitelku Perlovou. „Zabijí mě hned na začátku,“ prozradila již dříve zpěvačka, která se necítila úplně nejlíp, a tak nechala svou postavu předabovat. Uvidíme, zda film bude větší horor než její vlastní život a zda se v kině budeme smát, bát nebo plakat…

Reklama

Další články

Načítám