Hlavní obsah
Famous
Článek

Rocker Pete Doherty odlétl na konci června do Thajska, aby se tam v jedné z nejtvrdších léčeben zbavil závislosti na heroinu a kokainu. Jenže i tohle zařízení je na britského problémistu krátké. Hudebník narušoval léčbu spolupacientů, dával jim drogy a byl ze sanatoria nakonec vyhozen. Po neúspěšné léčbě se vrací domů do Británie.

Frontman skupiny Libertines se na kliniku Cabin v Chiang Mai přihlásil sám a dobrovolně před třemi týdny, aby se pokusil zbavit závislosti na heroinu a cracku. V polovině léčení ho ale šéf kliniky vyhodil a poslal domů, protože měl tak negativní vliv na ostatní pacienty, že téměř zdecimoval jejich léčbu.

„Pete byl dnes vyloučen kvůli léčebným důvodům. Pro nás je především důležité zachovat integritu léčebného programu u ostatních pacientů, kteří mají velmi dobrou šanci se uzdravit. Pete tomu rozumí a chápe důvody, proč jsme ho požádali, aby odešel. Ačkoli je náš rozchod s Petem přátelský, jsme samozřejmě zklamáni tím, že odchází. Doufáme, že mu některé věci, které se tu naučil, v budoucnosti pomůžou, a těšíme se na den, kdy se Pete rozhodne znovu léčit,“ uvedl v oficiálním vyjádření šéf kliniky Alastair Mordey.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám