Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Martina Gavriely (45) včera podstoupila svou druhou plastickou operaci prsou, kdy jí ze zdravotních důvodů měnili silikonové prsní implantáty. Moderátorka se nám svěřila, že se nejvíce obávala narkózy.

„Musím se vám přiznat, že jsem silná kuřačka a to mi v tomto případě vůbec nenahrává," svěřila se nám Martina těsně před operací. Umělý spánek vyvolaný anesteziologem byl paradoxně tím nejpříjemnějším, co ji včera potkalo.

„Mám konečně svou vysněnou dovolenou. Jídlo mi nosí do postele, spím dvacet hodin denně, nikdo mně nepřepíná televizi a ještě mně pan doktor namixoval takovej úžasněj koktejl, kterej mě vystřelil na měsíc," svěřila se Gavriely prostřednictvím svého profilu na Facebooku.

Pobyt na klinice plastické chirurgie je prý mnohem příjemnější než měsíce strávené v Dominikánské republice v projektu Hotel Paradise, kde prý moderátorka dřela do úmoru.

„Pan doktor Urban je úžasný. Nevím, zda je to spíš jeho šikovností nebo mým tělem, ale ani první operace mě nebolela a dva dny po ní jsem už normálně fungovala. No a teď to mám úplně stejně. Je pravda, že mám posunutý práh bolesti, obě mé děti přišly na svět císařem, takže kdybych měla kvůli všemu fňukat, tak brečím tři sta šedesát pět dní v roce,“ sdělila naprosto v pohodě těsně po operaci Martina.

„Martina má krásná nová prsa a už se nemusí bát, že by je musela někdy měnit. Na kontroly bude sice docházet, ale to je běžná praxe. Operace trvala asi hodinu a vše probíhalo bez komplikací,“ řekl nám její plastický chirurg MUDr. Karel Urban.

V nemocnici bude blonďatá kráska hospitalizovaná do čtvrtka. Pak ji čeká další natáčení pořadu Top Star Love. I tak se ale bude muset Martina šetřit a několik týdnů bude muset nosit speciální podprsenku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám