Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71), která nám nedávno práskla, proč vypadá na svůj věk tak skvěle, stále jede na plný plyn. Dívá se dopředu a nestačí se příliš ohlížet za smutnými událostmi, které ji postihly na konci minulého roku, kdy jí zemřel milovaný manžel Michal Zelenka. Po návratu z červencových dovolených ji čeká další podstatná životní změna. Trojnásobná Zlatá slavice totiž plánuje stěhování.

„Dejvický byt, ve kterém jsme spolu bydleli, je pro mě příliš velký. Navíc se mi v něm vrací nepříjemné vzpomínky, protože v něm můj muž zemřel. Nechci v něm bydlet. Plánuju si zařídit nové bydlení s novým nábytkem. Ráda bych však zůstala ve stejně lokalitě,“ svěřila Petra Super.cz.

Téměř celý červenec tráví Petra odpočinkem a relaxací v zahraničí. Po dovolené v Chorvatsku ji čeká tradiční dámská jízda s kamarádkami v Řecku. Hned po návratu se však vrhne zase do práce. Už čtvrtého srpna bude hlavní hvězdou tradičního charitativního koncertu Noc s hvězdami na hradě Houska.

„Mezi zpíváním si v srpnu určitě zajedu taky na chaloupku u Jindřichova Hradce a do nedaleké Třeboně na nějakou tu proceduru,“ prozradila zpěvačka, kterou čeká na podzim velkolepé turné s více než patnácti koncerty po Česku a Slovensku. Šedesátiny pak zpěvačka oslaví 19. listopadu koncertem v Lucerně, který bude natáčet Česká televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám